Pappa betalar.

I personligt.,

Vår lördagsförmiddag ägnades åt lite shopping, åtminstone för Johans och Elsas del. :) Och Elsa var så lycklig över att hennes snälla pappa köpte en jättefin ljusrosa hello kitty ( vad annars? haha ) mössa till henne, det behövs ju en lite tunnare mössa de dagar då vårvädret faktiskt infinner sig och de stickade vintermössorna blir på tok för varma. :) Och sen fick hon även med sig lite leggings och en hoodie från Lindex. :)


Innan vi for hemåt lyckades vi hitta ett ledigt bord på café symfoni så vi fikade lite och Elsa fick sin favoritlunch bestående av pannkakor. :)

Eftermiddagen tänkte vi ägna åt en lång promenad för hela familjen men det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Haha. Efter en minuts promenad började det regna lite lätt, en minut senare öste regnet ner. Några minuter senare haglade det tills kinderna blev alldeles ömma av allt piskande, som sen tillslut gick över i snö. Så promenaden blev inte så himla lång, men våra kläder blev desto blötare, så vi avslutade med att gå förbi affärn och handla lite lördagsgodis åt Elsa. :) Och folk skrattade lite snällt åt oss när vi huttrade inne på affären och lämnade stora vattenpölar efter oss. ;) haha.

Ikväll tänker jag mysa under täcket i soffan, då jag har fått feber ( dumt, dumt, dumt ) och mysa med min feberfrossa och söta familj med mellon som underhållning. :)


  



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: