björn axén.

I personligt.,
min gamla plattång har varit en riktig skam, ha ha, den har fräst åt mig, gett mig stötar, varit totalt värdelös på att göra håret platt, stängt av sig själv o hela baletten. ha ha. så det var dags för en ny, o valet föll på denna: obh nordica björn axén - straight and curl. ♥

enkel, fin, uppvärmningstid 30 sekunder, steglös inställning utav värmen, automatisk avstängning efter en timme, extra lång sladd, nano-keramisk beläggning, fin förvaringsväska. ha ha, listan är lång, måste ju få skryta lite om min senaste sötnos, hihi. :)
provade den imorse o den satt som ett smäck i min hand, ha ha. o den lyckades göra mitt bångstyriga hår raaakt, så nu hoppas jag det håller sig så hela dagen, hihi. :)

är på jobbet för tillfället, o thank god it's friday, alltid lika underbart, dock trivs jag mucho mucho på jobbet nuförtiden - o i helgen är jag ledig, varken teleperformance eller tranan. :) wiho.

  
Skrivet av: Sara
I   Blogg: http://sarachristinae.blogg.se/

WOW! :D Vad kostar den tången? Skönt med helg :)

Skrivet av: Helen
I   Blogg: http://helenm.blogg.se/

haha jaså? :) Är det hemligt eller så? När ska du offentligöra det i bloggen så man får höra mer om när och bilder.. Man vill ju följa dig i skedet ;) Kraam

Skrivet av: Anonym
I

Funkar det bra att göra lockar? :)

Skrivet av: Evelina
I   Blogg: http://evelinaladanges.blogg.se/

Vad kostade den och var e den ifrån? Jag behöver oxå en ny, min är från då jag gick i högstadiet, hahaha! Funkar bra som fan dock, men jag vill kunna göra plattångslockar och det går inte med den.. har du testat att locka med din, blir det bra? :) kraam!

Skrivet av: felicia
I   Blogg: http://feliciasmeds.blogg.se/

hehe roligt, jag fick en idag i sen julklapp! :)

hoppas den är bra nu då..

Skrivet av: Divan
I   Blogg: http://www.wappy.se

funkar kanon att göra lockar med!




Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: