Julpynt.

I personligt.,

När tänkte ni börja julpynta? :)


Jag och J är lite oense om när jag ska få börja julpynta - så jag vill gärna veta vad ni tycker och tänker om det. :) Det är ju trots allt första advent nästa söndag. :)


  
Skrivet av: Elin - Mamma till William
I   Blogg: http://elinkratz.blogg.se/

Jag vill pynta imorgon :D Haha. Men jag har fullt upp hela nästa helg så jag kanske är så illa tvungen att göra det imorgon ;P

Skrivet av: Therese
I   Blogg: http://thogstrom.blogg.se/

Det är en Nikon :) D3100 tror jag den hette :P Ska prova den lite imorgon tänkte jag, har ju jobbat idag så har inte hunnit :)



Jag tänker pynta antingen imorgon eller måndag/tisdag. Sen kommer jag inte ha tid. Som sagt, det är ändå första advent på söndag, så då tycker jag man får :P

När tycker ni då? :)

Puss

Skrivet av: Malin Eriksson
I   Blogg: http://mallaneriksson.blogg.se/

Jag vill julpynta nu!! Jag tror faktiskt att jag skall börja stryka gardiner och pyssla imorgon medans Johan är hemma. Lite besvärligt att pyssla med det när Iza är överallt och ingenstans =)

Jag tycker ABSOLUT att du ska fuska=) Hihi PUSS

Skrivet av: Rebecca
I

Jag ska göra advent så fort jag får tid i veckan :) herregud, det är ju så kort tid vi får njuta av julen, så pynta på ;) om inte annat, gör advent och vänta lite med själva julpyntet :) puss

Skrivet av: Annika
I

Vid första advent kan man väl pynta? :) Inte tidigare i alla fall. :P

Skrivet av: evelina
I   Blogg: http://evelinagabriella.blogg.se/

Jag kommer nog börja lite smått nästa helg, ska bli mys ;-) Kram

Skrivet av: Frida
I   Blogg: http://fridafransson.blogg.se/

Jag tror att jag ska börja nu i veckan så att allt är klart till första advent :) Misstänker att det kliar i dina fingrar med efter att få julpynta? ;)

Skrivet av: Andrea
I   Blogg: http://elffors.blogg.se/

Jag strök gardiner och satte upp i vardagsrummet idag ja. Fick en tomte och en halm-bock i "hälsa-på-present" av farmor så jag blev lite inspirerad. Till helgen åker alla fina julstjärnor upp i fönstrena, men småpyntet såsom t ex flugsvampar bland krukorna och nån liten tomtenisse får vänta i två veckor till iaf. :) Julgranen brukar vi ta dagen innan jul och klä den kvällen innan. MYYYS!



Puss

Skrivet av: Pernilla
I   Blogg: http://nillab.blogg.se/

Jag kommer börja nu under veckan bara jag lyckas övertala Micke att plocka ner allt från vinden :)...




Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: