Midsommardagen.

I De allra bästa.,
Efter att ha väntat, i vad som kändes som en evighet, på att vår underbara trollunge skulle komma hem ♥ ifrån farmor så mötte vi upp Sändie och promenerade ner på Coop för att inhandla det sista inför kvällens grillning. :)
När vi kom tillbaks hem var det bara att packa iordning allt och bege sig till pappas och Kickis hus på Björktjära. :) Där tändes grillen och grabbarna höll sig där i närheten medan vi tjejer höll oss i köket, där potatisklyftorna var i ugnen och salladen skulle skäras. :)
Vi dukade ute på deras inglasade altan och finns det hjärterum finns det stjärterum brukar man väl säga, hehe. Vi som grillade var:
Jag, Johan och Elsa, Sandra, Nicklas och Liam, Camilla, Åke, Tim och Melvin.
Maten smakade ljuvligt, tack tack Nicklas för dina grillkunskaper - dem uppskattades väldigt mycket. Haha. :) Och vi mammor satt väl still i stolarna hela kvällen och pratade om allt mellan himmel och jord ( som vanligt, haha. ) och lät papporna roa de små monstrena ;) haha. ( inte alltför vanligt, haha. ) 
När alla barnen hade tröttat ut sig alldeles förfärligt och blev både trötta och griniga så packade vi ihop och var och en begav sig hem till sitt.
Och det här måste vi göra om väldigt snart. tihi.

Det var Liam som var fotografen under kvällen, så några bilder har jag inte än. Men jag ska försöka få Sandra att skicka dem till mig. tihi.

En toppenkväll. ♥

  
Skrivet av: Therese
I   Blogg: http://thogstrom.blogg.se/

Ni verkar verkligen ha haft en toppen midsommar :) Trevligt sällskap och god mat, precis som det ska vara =) Jättefina bilder också! Tur ni har fått en sån snäll liten dotter som kan sova borta också, fast det är jobbigt :P Puss

Skrivet av: - säändie.
I

Tack för en supermysig dag gumman <3 Alltid lika trevligt att träffa er. hihi




Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: