Midsommarafton.

I personligt.,

Vår midsommarafton var jättemysig. ♥

Dagen började med en promenad på stan, där vi hamnade på Såfin samtidigt som Maria Montazami var där och shoppade med sin mamma. ;) tihi.
Därefter åkte vi hem och packade in Elsas resesäng, pyjamas och allt annat som små bebisar behöver, i bilen - eftersom hon skulle spendera natten hos sin farmor och farfar. :) tihi.

Men först åkte vi till Kilafors för lite midsommarfirande, tihi, dans runt midsommarstången och allt annat som hör till. :) Och vem tror ni dyker upp då? Martin Stenmark, Hanna Hedlund och deras barn. hihi. Två kändisar på en och samma dag, haha, det hör ju verkligen inte till vanligheterna. ;)


( Jag var tvungen att ta en bild på familjen stenmark/hedlund, tihi. Ser ni dem längst bort? Haha. )

Middag åt vi tillsammans med Johans mamma
och sen åkte vi tillbaks till Bollnäs, utan Elsa. Det var lite jobbigt måste jag erkänna, men det gick bra - Elsa är ju en så snäll bebis. ♥ :) tihi. Så hennes farmor hade det nog inte alltför jobbigt. ;) haha.

Midsommarkvällen spenderas först på Blomkransen tillsammans med Johans vän Fritz och hans flickvän Evelina och son William. :) Även Evelinas systrar med respektive var där, det grillades och skrattades en hel del. :) Toppen. tihi.




Efter ett par timmar åkte vi vidare till Knuss, i Freluga där syster Simone, hennes pojkvän Jesper och hans släkt befann sig. :) Och där stannade vi kvar hela kvällen/natten och hade det alldeles fantastiskt.
Innan vi åkte hemåt myste vi på bryggan en stund. ♥

Tack alla inblandade för en jättefin midsommarafton.


  
Skrivet av: - säändie.
I   Blogg: http://esstee.webblogg.se/

Mysig midsommarafton :) HIhi

Skrivet av: Evelina
I   Blogg: http://evelinagabriella.blogg.se/

Nu snodde jag bilden på Wille, va så fint med allt det gröna runt omkring :-) Vad härligt att ni haft en bra midsommar.Kram




Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: